Billigt Weight Gainer

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer

Proteinpulver

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer

Proteindrik

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer

Weight Gainer

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer

Proteinbar

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer

Kreatin

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer

BCAA

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer

Fiskeolie

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer

Pre-workout

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer

Vitaminpiller

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer

EAA

Billigt Weight Gainer

BilledeNavnForhandlerPris pr. 100gKcal pr. 100gProtein pr. 100gLeveringTil forhandler
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight GainerBodylab Weight Gainer 1,5 kgyH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer15,27 DKK3953229 DKKTil produkt
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight GainerOptimum Nutrition Serious Mass 2,73 kgyH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer16,45 DKK37815,939 DKKTil produkt
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight GainerBioTechUSA Hyper Mass 1 kgyH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer14,90 DKK3913039 DKKTil produkt
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight GainerLinusPro Recovery/Weight Gainer 0,7 kgyH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer21,43 DKK3783129 DKKTil produkt
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight GainerFunctional Nutrition Mass Gainer Protein 2 kgyH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer09,95 DKK3832239 DKKTil produkt
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight GainerMyProtein Impact Weight Gainer 1 kgyH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer19,90 DKK3572829 DKKTil produkt
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight GainerComplete Lean Mass Weight GaineryH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight Gainer16,40 DKK3864039 DKKTil produkt

Hvad er weight gainer?

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight GainerWeight gainer også kendt som vægtforøger er et kosttilskud, som bruges af personer der har svært ved at tage på i vægt. Eller personer som har et specifikt ønske om at tage på i vægt. Helt basalt er weight gainer en blanding mellem proteinpulver og kulhydrater. En god proteinpulver indeholder omkring 80 gram protein per 100 gram, mens weight gainer kun indeholder 30 – 40 gram og i stedet 60 – 70 gram kulhydrater. Billig weight gainer er altså en fantastisk måde at opnå et kalorieoverskud på.

 

De tilsatte kulhydrater kommer oftest fra maltodextrin og sucrose. Maltodextrin er mest lavet af kulhydrater fra majs og svarer til at indtage brød. Sucrose kommer fra sukker og er særdeles hurtigt optageligt. Det betyder du hurtigt får glykogendepoterne fyldt op. Disse giver en perfekt blanding af langsomme og hurtige optagelige kulhydrater. Det er derfor hverken farligt eller sundhedsskadeligt at indtage store mængder af weight gainer. Den protein som findes i weight gainer er oftest whey protein også kendt som den hurtigt optagelige protein.

 

Hvad er fordelen ved at indtage weight gainer?

Generelt bør weight gainer kun tages, hvis du har et specifikt ønske om at tage på i vægt. Ellers vil proteinpulver være end bedre proteinkilde. Weight gainer indeholder en stor andel kalorier, som er den mængde energi du forbrænder hver dag. For at tage på skal du indtage flere kalorier end du forbrænder i din dagligdag. Hvor meget du forbrænder kan du beregne her.

 

Din daglige kost indeholder en del kalorier, men nogle personer kan stadig være i et kalorie underskud eller i balance. Hvis de er i underskud taber de sig, mens en balance resultere i en uændret vægt. For at bryde dette underskud eller balance kan de tage weightgainer og opnå en masse kalorier meget hurtigt. Det betyder forhåbentlig at de er i kalorieoverskud og begynder at tage på.

 

Weightgainer er dog ikke et vidunder og du bliver nød til at tilpasse din egen kost mod at tage på for at få optimal effekt. En position på 100 gram vil betyde omkring 400 kalorier og vil betyde du ender i et pænt kalorieoverskud, hvis du normalt er i balance. Det er dog altid fordelagtigt at tilrettelægge sin egen kost med et kalorieoverskud og primært anvende weightgainer de dage, hvor det kniber med at nå det.

 

Hvornår skal weight gainer indtages?

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt Weight GainerWeight gainer bør næsten altid tages umiddelbart efter træning, hvor kroppen har brug for at få fyldt glykogendepoterne op og opbygge muskelmasse. Efter træning er kroppen også særligt modtagelig for kulhydrater og protein. Det er også her whey proteinpulver gør sig særligt godt og bliver hurtigt optaget af kroppen fremfor eksempelvis kasein proteinpulver. Det kan betyde mirakler for din restitution og muskelforøgelse.

 

Mange bruger dog også weight gainer om morgenen, hvis man skal have sparket gang i motoren eller har svært ved at huske morgenmad. Andre anbefaler også weigt gainer før sengetid i situationer, hvor du ikke har opnået et kalorieoverskud kan du “redde” den med weight gainer. Kulhydraterne (sucrose) i weight gainer kan dog betyde at nogle oplever problemer med at sove eftersom de får et skud sukker indenbords lige inden sovetid.

 

Det kan således både bruges lige efter træning, som et almindeligt kosttilskud eller som måltidserstatning i situationer, hvor man har problemer med at nå sit daglige kalorieoverskud.

 

Hvordan skal jeg doserer billig weightgainer?

Dosering er weight gainer afhænger i meget høj grad er dit kaloriebehov. Hvis du har en kaloriebalance omkring 2.000 kalorier vil det give mene at tage omkring 100 gram, som betyder et indtag af 400 kalorier eller en femtedel af dit daglige kaloriebehov. Det er vigtigt at veje din weight gainer eftersom der kan være en stor forskel på om du får 60 gram eller 150 gram, hvis du forsøger at skabe et kalorieoverskud. Brug derfor altid en vægt i starten indtil du har styr på, hvor meget et enkelt scoop vejer. Derefter kan du slå over i estimering.

 

Weight gainer kan have nogle bivirkninger eftersom det består af kulhydrater fra majs og protein fra mælk. Hvis du i forvejen har allergi overfor mælkeprodukter eller gluten bør du styrer uden om weight gainer og finde en plantebaseret proteinpulver eller weight gainer. Der kan opleves følgende bivirkninger:

 

Dårlig mave

Hvis du indtager meget weight gainer, eksempelvis 3 daglige shakes, kan det lede til luft i maven eller ondt. Hvis du oplever dette kan det give mening at gå til lægen og blive kontrolleret for laktoseintolerance eller mælkeallergi.

 

Uren hud

Der er ikke mange, der oplever dette. Dog går bivirkningen væk af sig selv så snart man stopper med at tage kosttilskudet.

 

Det er også vigtigt at huske virkningen af weight gainer kan blive en bivirkning, hvis man ikke har styr på sit daglige indtag af kalorier. Et stort indtag kan nemlig lede til hurtig vægtforøgelse – også hurtigere end planlagt. Overvåg derfor altid din vægt og kalorieindtag, mens du tager weight gainer.

 

Hvordan finder jeg billig weight gainer?

Hvor findes der billigt weight gainer og hvordan får man mest for pengene? Det er en forholdsvis simpel beregning, som vi allerede har foretaget for dig i tabellen. Den viser prisen per 100 gram weight gainer omregnet fra de respektive mængder i de forskellige bokse. Det er dog ikke nødvendigvis det billigste weight gainer, som er det bedste for dig. Det handler i høj grad også om hvor du får flest kalorier for pengene.

 

Weight gainer er ikke et dyrt produkt eftersom det blot er billigt proteinpulver og kulhydrater blandet. Det betyder også at det er et billigt produkt og det i høj grad handler om at finde det produkt, hvor du får flest kalorier billigt. Derfor er vores råd at det selvom det er billigt weight gainer, er det også sagtens være det bedste, hvis der er et højt indhold af kalorier.