Billigt kreatin

Proteinpulver

Proteinpulver

billig proteindrik

Proteindrik

Weightgainer

Weight Gainer

proteinbar forside billede

Proteinbar

Kreatin

Kreatin

BCAA forside billede

BCAA

Fiskeolie

Fiskeolie

Pre workout forside billede

Pre-workout

vitaminpiller

Vitaminpiller

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt kreatin

Tilbud

Billigt Kreatin

BilledeNavnForhandlerPris Pr. 100gRen kreatin %LeveringTil forhandler
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt kreatinBodylab Kreatin pulver 0,4 kgyH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt kreatin29,75 DKK100 %29 DKKTil produkt
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt kreatinKreatin pulver 0,6 kgyH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt kreatin19,83 DKK100 %39 DKKTil produkt
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt kreatinOptimum Nutrition Creatine Unflavored 0,317 kgBodyman logo31,23 DKK100 %29 DKKTil produkt
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt kreatinNutramino Kreatin 0,5 kgyH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt kreatin36,34 DKK100 %35 DKKTil produkt
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt kreatinMicronized Creatine Monohydrate 0,5 kgyH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Billigt kreatin25,80 DKK100 %35 DKKTil produkt

HVAD ER KREATIN?

KreatinKreatin er et stof, som naturligt findes i vores krop og dannes af aminosyrer. Kreatin bindes til fosfat og er kendt som kreatinfosfat i skeletmuskulaturen, men det giver en mere effektiv anaerob energiomsætning til kortvarig eksplosiv arbejde. 95% af kroppens kreatin findes i musklerne, mens de resterende 5% findes i hjernen og nyrerne. Mængden er kreatin i kroppen kan påvirkes af faktorer, som træning, muskelmasse, hormoner, som testeron og IGF-1. Kroppen optager også kreatin gennem vores kost, hvor det primært kommer fra kød og fisk. Gennem en ordinær kost vil kroppen optage ca. 1 gram kreatin om dagen.

 

HVORFOR BØR MAN INDTAGE KREATIN?

Når du indtager kreatin, som et kosttilskud øger du lagringen af kreatinfosfat. Denne energi er lagret i muskelcellerne og hjælper kroppen med at producere mere af en energi-molekyle kaldet ATP. ATP er kendt som kroppens energi og bidrager til en bedre præstation i kortvarige eksplosive øvelser.

 

Kreatin har positive indvirkninger for en del mennesker. Det gælder både stillesiddende, ældre og elite atleter. Et 14 uger studie fandt at ældre, som tog kreatin som et supplement øgede deres ben styrke og muskelmasse betragteligt – hvilket hjalp deres bevægelse.

 

Et andet 12 ugers studie udledte at kreatin øgede muskelfiber vækst 200% til 300% mere end styrketræning alene. Personerne så også en fordobling i muskelmasse og deres maximum bænkpres. Deres styrke steg 8% og styrkeløft 14%. En større undersøgelse mener at kreatin er det mest givende kosttilskud, når det handler om muskelvækst.

 

En af de mindre omtalte fordele ved kreatin er dets påvirkning af hjernen. Som tidligere omtalt indeholder hjernen også en del kreatinfosfat og har brug for ATP for at fungere. Kreatin kan hjælp ældre og vegetarer, som ikke får nok kreatin gennem deres kost til at holde et højt ATP niveau i hjernen. En undersøgelse udledte at kreatin gav 50% bedre hukommelse og 20% højere IQ hos vegetarer, som ikke får nok kreatin i deres ordinære kost. Det er også en forholdsvis billig måde at få kreatin på for vegetarer, som ikke kan få det gennem kød og fisk.

 

Kreatin har også nogle generelle fordele for kroppen. Det sænker blodsukkerniveauet, øger muskelfunktionen og afhjælper fedt i leveren.

 

HVORNÅR SKAL KREATIN INDTAGES?

Tid, Timeren, Ur, Watch, TimeKreatin har en akkumulerende effekt, hvorfor det er vigtigt at tage det hver dag ellers bliver lagrene ikke fyldt op. Det betyder at man ikke får maksimal effekt af ens kreatin. Der sker ingenting ved at glemme det en enkelt dag, men glemmes det i en længere periode vil effekten forsvinde langsomt.

 

Når man starter med at tage kreatin bør man starte med en loading fase. Her tager man 20 gram om dagen delt i 4 gange 5 gram og få fyldt lageret op på 5 – 7 dage. Herefter bør man fastholde en dosis på 3 – 5 gram hver dag. Det vil fastholde de høje niveauer af kreatin i muskelcellerne. Det er også muligt at springe loading fasen over og blot indtage 3 – 5 gram om dagen. I dette tilfælde vil det tage omkring en måned at fylde lagrene helt op.

 

Eftersom kreatin trækker vand ind i muskelcellerne kan det være en fordel at drikke et glas vand med kreatinet. Derudover er det vigtigt at drikke masser af vand igennem dagen, så der er noget at trække ind i cellerne.

 

Over tid bliver kroppen tolerant overfor kreatin og evnen til at lagre kreatin i muskelcellerne falder. Det kan derfor være en god ide at holde 1 måneders pause efter 2 – 3 måneders anvendelse af kreatin. Billigt kreatin kan derfor oftest købes i mindre pakker, så de kun holder til 2 – 3 måneder.

 

Kreatin er et af de mest undersøgte kosttilskud og flere undersøgelser går over 4 år tilbage, hvor ingen bivirkninger er fundet. Der er heller ingen bevis på det skader lever eller nyrer, selvom folk med leverproblemer bør se en læge først.

 

HVORDAN FINDER JEG BILLIGT KREATIN?

Det mest almindelige kreatin kosttilskud er kreatin monohydrat. Der er andre kreatin kosttilskud, som hævder at de er bedre. Der er dog ingen videnskabelig bevis for at disse er bedre eller lettere optagelig end kreatin monohydrat.

 

Kreatin monohydrat er billigt og understøttet af tusindvis af studier, som har dokumenteret effekten. Indtil nye studier kommer til anses dette for at være det bedste kreatin kosttilskud. Det er også det eneste vi har med i vores sammenligning eftersom det er det billigste og bedste kreatin.

 

Alle vores produkter er 100% ren kreatin og forhandlerne har testet kvaliteten utallige gange. Du kan sammenligne priser på tværs af vores forhandlere og finde billigt kreatin, der passer dit behov.

 

 

Billigt kreatin
3.3 (65.45%) 44 votes