5 af de bedste proteinpulvere

Hvorfor proteinpulver efter træning?

5 af de bedste proteinpulvere

Hvad er det bedste proteinpulver?

Der findes uttalige mange proteinpulver-mærker, og det kan derfor være uoverskueligt at finde de helt rette pulvere til dit workout. Heldigvis har vi lavet en liste over de fem bedste proteinpulver-mærker:

1. BodyLab Whey 100

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - 5 af de bedste proteinpulvere

BodyLab Whey 100 er klart én af Danmarks mest efterspurgte proteinpulvere. Deres produkt er produceret i Danmark, det indeholder en blanding af valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat, og så indeholder det desuden et højt proteinindhold per skefuld. Så hvis du søger en lokal producent af proteinpulver af høj kvalitet, er det klart BodyLab, du skal vælge.

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - 5 af de bedste proteinpulvere

2. Viking Protein Muscle Matrix

Viking Protein Muscle Matrix er kendt for både at være et billigt og fantastisk produkt. Det gode ved dette protein-produkt er, at det indeholder en blanding af fem forskellige proteiner, hvilket sikrer, at kroppen konstant er i anabolsk fase. Da de forskellige proteinkilder optages i forskellig hastighed, vil du kunne opnå en længevarende anabolsk effekt.

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - 5 af de bedste proteinpulvere

3. BodyMan Whey Protein

BodyMan Whey proteinpulver er et andet produkt af høj kvalitet. Produktet indeholder valleprotein (komælk), som har en hurtig og effektiv optagelseshastighed. Produktet egner sig til alle typer sportsudøvere – det kan desuden tages i forbindelse med vægttab. En stor fordel ved BodyMan Whey Protein er, at det er utroligt velsmagende: Vælg blandt chokolade-, vanilje,- jordbær- og kokosnødsmag.

4. Nutramino Protein

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - 5 af de bedste proteinpulvereNutramino Protein er et utroligt populært proteinmærke i Danmark, idet det bliver anset som et af de bedste proteinmærker i markedet. Nutramino er rig på BCCA, som absorberes 

hurtigt i kroppen, hvilket gør, at du opnår en bedre muskelmasseopbyggelse. Nutramino tilbyder syv forskellige smag: Karamel, chokolade-peanut, chokolade-banan, vanilje, lækker-chokolade, jordbær og ikke mindst Stracciatella.

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - 5 af de bedste proteinpulvere

5. Pure Whey Protein 100

Sidst, men ikke mindst, har vi Pure Whey Proteinpulver 100 på listen. Pure Whey Protein er både et prismæssigfornuftigt og godt produkt. Proteinpulveret er oplagt til både kosttilskud og styrketræning. Pulveret består af op til 96 % valleprotein-koncentrat, hvilket udvindes fra komælk.

Hvor kan jeg købe de bedste proteinpulvere i Danmark?

Hos Billigsteprotein.dk finder du en liste over de bedste proteinpulvere i Danmark. Fra vores liste kan du klikke dig videre til proteinmærkerne, hvor du herefter kan købe produkterne.

 

Skrevet af: www.hobbyogfritid.dk 

5/5 - (4 votes)