BCAA som is

Sunde is 1

BCAA som is

BCAA som is: Spis din is med god samvittighed

Søde sager behøver ikke altid indeholde tonsvis af sukker eller fedt for at smage godt. Jeg elsker at eksperimentere med, hvordan jeg kan gøre sunde sager lidt sjovere at sætte tænderne i en fredag aften, eller på et andet tidspunkt når lækkersulten melder sig – og dette kan lade sig gøre med BCAA som is!

Jeg elsker at indtage BCAA, når jeg træner, hvilket er en slags proteinpulver med smag, hvor der bare skal tilsættes vand (super smart). Jeg fik idéen om at lave hjemmelavede protein-sodavandsis ud af mit BCAA-pulver og gik i gang med at teste, om det var en succes eller ej. Det var det heldigvis, haha. Der er intet sukker eller fedt i BCAA og samtidig er det også meget få kalorier man indtager ved at spise en BCAA sodavandsis, men smagen er stadig god og kraftig = perfekt til at tilfredsstille lækkersulten.

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - BCAA som isyH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - BCAA som isyH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - BCAA som is

Du skal bruge

  • BCAA jeg brugte smagen med Cola Lime fra Bodylab (det var den jeg lige havde liggende, da det er denne smag jeg i øjeblikket indtager inden træning).
  • Isforme (dem jeg bruger er fra IKEA og til nærmest ingen penge)
  • Vand fra hanen

Sådan gør du

Put 5 gram BCAA i en shaker (jeg brugte en af mine shakere fra Bodylab), og tilføj herefter 250 ml. vand. Ryst godt og hæld det derefter ned i isformene og lad dem være i frysen i ca. 6-8 timer, og voilà der har du en sund, kalorielet, proteinrig, velsmagende sodavandsis.

Læs også: BCAA – Hvorfor, hvordan og hvorledes?. 

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - BCAA som isyH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - BCAA som is

 

Skrevet af: Josephine Lydolph

5/5 - (1 vote)