Proteinpulver som kosttilskud

billigstprotein nabi - Proteinpulver som kosttilskud

Proteinpulver som kosttilskud

Hvis du ønsker at gøre mere ud af din træning, er det vigtigt, at du har kontrol over din indtagelse af protein. Det er selvfølgelig ikke kun proteiner, som du skal fokusere på, hvis du ønsker at se resultater i forbindelse med din træning. Proteiner er den vigtigste faktor, når det kommer til at øge din muskelmasse. Hvis kroppen ikke får tiltrækkelige proteiner, har dine muskler ikke mulighed, for at vokse og blive stærkere. Du kan få dine proteiner ved hjælp af et kosttilskud bestående af proteinpulver. Det er naturligvis ikke gratis, så lån penge i dag, så du kan få den rigtige mængde protein, som passer til dig og din træning.

Hvor meget proteinpulver skal jeg indtage?

Før du begynder at anvende proteinpulver som et kosttilskud, er det vigtigt, at du er klar over, hvornår og hvor meget du skal indtage. Hvis du ikke har styr på disse to ovenstående ting, er det ikke sikkert, at du vil få lige så stor gavn af det, som du forventede.

Som udgangspunkt skal du indtage proteinpulver enten før, under eller efter træning. Mange anerkendte bodybuildere og folk med bred viden om styrketræning er af den overbevisning, at proteinpulver skal indtages inden for en halv time efter endt styrketræning. Selvom de mener, at det bedst for dine muskler, kan man sagtens indtage proteinpulver hele døgnet.

En tommelfingerregel…

I forhold til hvor meget proteinpulver, du skal indtage, er det en anerkendt tommelfingerregel, at man skal indtage 1,5 – 1,8 gram protein pr. kg. kropsvægt. Disse anvisninger kan variere alt efter din livsstil. Hvis du er meget aktiv i styrkelokalet, kan det være, at du skal have mere end det tommelfingerreglen indikerer. Hvis du ikke træner, men alligevel har brug for proteinpulver, kan det være, at du skal have mindre. Så i bund og grund handler det om at kende sit eget behov, og dosere proteinpulveret derefter.

 

5/5 - (1 vote)