Opbyg muskler

Depositphotos 22038429 l 2015 - Opbyg muskler

Opbyg muskler

Måske befinder du dig i en fase, hvor du er i gang med at bulke, eller du ønsker at få flere muskler. Opbygning af muskler sker ikke fra den ene dag til den anden, men det tager tid. Du skal lægge en masse tid og kræfter i for at opnå dit ønskede resultat. Bulking kan være en god måde for dig hurtigt at opbygge muskler.

Forventningerne

Ved opbygning af muskler og muskelmasse kræver det, at dit indtag af føde stiger markant uden, at der kommer for meget kropsfedt. Du kan sætte dig selv et realistisk mål for, hvor meget du gerne vil øge din egen kropsvægt med om ugen. Du kan sætte en tidsramme for, at om to eller tre måneder skal du have forøget din egne kropsvægt her og nu med et vis antal kilo. Igen kræver det, at du er tålmodig, da det ikke sker over natten.

Vægtøgning betyder ikke, at du skal tælle, hvor mange antal kalorier diverse madprodukter indeholder. Du skal blot huske på, at du skal indtage flere kalorier dagligt, end du forbrænder. Mængden af dit daglige kalorieindtag, og hvad du har brug for, er forskelligt fra menneske til menneske, da din kropsbygning spiller ind. Hvis du er fysisk aktiv, kræver det, at du indtager mere mad, da du har forbrændt kalorier. Når du spiser, skal du tænke sundhed – det gælder derfor om at spise sundt, så du ikke kører en masse slikposer ned. Ved at indtage de ekstra kalorier i form af fedt, er det ikke gavnligt.

Sæt gentagelserne op

Til træning skal du sætte antallet af øvelser op, hvor du får trænet de forskellige kropsdele. Det kan udover det være en god ide, hvis du holder kortere pauser mellem hvert sæt, som du tager. Pauserne behøver ikke at vare længere end 1 til 2 minutter. Undervejs i din træning kan du have en shake med dig rundt med proteinpulver i. Proteiner er godt for musklerne, hvilket gør, at proteinpulver vil være ideelt for dig og din træning.

5/5 - (1 vote)