Hovedpine og udmattelse efter træning?

Bodylab koffein 2

Hovedpine og udmattelse efter træning?

Hovedpine og udmattelse efter træning?

Mit navn er Jeanette, jeg er 33 år, førtidspensionist og blogger. Jeg lider af en personlighedsforstyrrelse og panikangst. I starten af min sygdom boede jeg stort set i min seng i 3 år. Det satte virkelig sine spor på min krop og min livsstil. Jeg havde både problemer med overspisning og en krop, der tit gjorde ondt, fordi jeg ikke bevægede mig ret meget. Så da jeg endelig fik det lidt bedre psykisk, ville jeg rigtig gerne i gang med noget motion. Fra min allerførst tur i fitnesscenteret for en del år siden, oplevede jeg hovedpine og udmattelse efter træning. Det ødelagde virkelig oplevelsen for mig og tit måtte jeg helt droppe at træne, fordi jeg ikke kunne overskue det, der kom bagefter.

Jeg ved i dag at jeg fra min første træning gav den fuld gas – måske endda lidt for meget. Sveden løb i stride strømme og jeg skyllede efter med store mængder vand. Når man sveder, mister man flere forskellige naturlige salte og mineraler, som man har i kroppen. Fik det råd at jeg skulle prøve nogle brusetabletter med elektrolytter i. De blev virkelig min redning og er i dag skyld i at jeg kan træne uden at være nervøs for, hvad der kommer bagefter.

Løsningen på hovedpine efter træning

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige slags brusetabletter, men de kan mere eller mindre det samme. De fleste steder kaldes de hydrotabletter og bruges tit i forbindelse med træning, hvis man mister meget væske og er ved at dehydrere. Man kan bruge dem før, under og efter sin træning, men jeg bruger dem altid efter træningen og nu kan jeg ikke længere huske, hvornår jeg sidst havde hovedpine i forbindelse med træning. Nu kan jeg faktisk nyde det helt uden problemer, og vil klart anbefale andre at bruge brusetabletterne – Bodylab Hydro Tabs.

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Hovedpine og udmattelse efter træning?

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Hovedpine og udmattelse efter træning?

 

Hovedpine efter træning kan også skyldes vitaminmangel. Du kan se vores forskellige vitaminpiller her

 

Skrevet af: Jeanette Krohn Henriksen
Blog: www.jeasblanketanker.dk

1/5 - (1 vote)