High Protein Bar efter træning

dfgdfgdfgd - High Protein Bar efter træning

High Protein Bar efter træning

Fokus på træning med High Protein Bar fra Bodylab

Mit navn er Jeanette jeg er 33 år, Førtidspensionist og Blogger. Jeg har været medlem af et Fitnesscenter i over 4 år, men det er tit endt med at jeg træner et par gange og så mister jeg lysten og køre død i det. Mit fokus har tidligere mest være på vægttab og kost, men det virker åbenbart ikke, så nu vil jeg prøve noget nyt – nemlig High Protein Bar fra Bodylab.

At sætte mål…

I forlængelse af det har jeg sat mig et mål, som handler om at holde fast i træningen, vægttab er kun et bonus. Jeg har trænet nu i 23 uger i træk og tabt mig ca. 10 kg. Det virker åbenbart for mig at holde fokus på træning og ikke tænke alt for meget over min kost og vægten. Mit første mål er 25 ugers træning i træk og det er jo lige om lidt.  

High Protein Bar

Det er vigtig for mig at finde de løsninger der virker. Derfor tester jeg nu, en mix-kasse med High Protein Bar, som BilligstProtein har sendt til mig. Alt det her med protein er stadig en meget ny verden for mig, men jeg ved hvor vigtig det er at få noget energi, efter træning. Kassen indeholder 12 stk. proteinbar og der er 3 varianter: En med Chokolade Fudge Brownie, en med Vanilje Karamel Crisp og den sidst er med hvid chokolade og hindbær. Det er egentligt ret nemt, de smager bare super godt alle 3, faktisk lidt som en rigtig chokoladebar. Kan ikke engang vælge en favorit, for de smager alle virkelig godt. Der findes faktisk også en variant med Peanut Butter og den skal jeg helt klart også prøve.

Hvordan har jeg fået gavn af High Protein Bar?

Når jeg træner, gi’r jeg den fuld gas og bruger super meget energi. Efter træning har jeg ca. 20 minutter hjem i bilen og jeg når ofte at gå helt kold, når jeg kommer hjem. I denne uge, har jeg så spist en High Protein Bar, inden jeg køre hjem fra træning og det har virkelig hjulpet mig. Faktisk meget mere end forventet. Nu kan jeg både få handlet på vejen hjem, nå et dejligt bad og slappe lidt af, inden det er tid til frokost. Det er super fedt, for så behøver jeg ikke spise frokost tidligt og så er jeg heller ikke så sulten til aften. Det er jo ren win-win. Det er nemt og det virker bare.

Jeg kan klart anbefale High Protein Bar fra Bodylab, de smager super godt og giver en god energi efter træning. Jeg er nok allerede selv lidt småafhængig af dem. Kan kun sige: Prøv dem!

Skrevet af: Jeanette

Du kan køb Bodylabs proteinbarer her. Du kan også hele vores udvalg af proteinbarer fra alle de største producenter lige her hos Billigstprotein.dk

5/5 - (1 vote)