Håndvægte sæt i mange forskellige vægtklasser

Håndvægte sæt

Håndvægte sæt i mange forskellige vægtklasser

Vil du have dit eget hjemmegym, er et håndvægte sæt et godt sted at starte. Med håndvægte i mange forskellige vægtklasser, kan du træne både styrketræning hjemme samt konditionstræning. Vi har i denne artikel kigget nærmere på fem forskellige håndvægte sæt, som du kan købe til dit hjemmegym.

 

Justerbare håndvægte eller håndvægte sæt

Du kan også vælge justerbare håndvægte, men det er nu ikke helt det samme. Det kan føles lidt irriterende, når man er i gang med sin træning med håndvægte, at man så lige pludselig skal stoppe og sætte vægtene på gulvet for at justere på vægten. Fordelen ved justerbare håndvægte er selvfølgelig at man ikke behøver at købe et helt håndvægte sæt. Du kan nøjes med en eller to, alt efter hvilke øvelser du udfører under din træning. Det gør justerbare vægte til billige håndvægte, sammenlignet med et helt håndvægte sæt.

 

Billige håndvægte sæt kan også bruges

Selv billige håndvægte sæt kan være funktionelle. I bund og grund handler det om hvor ofte du vil træne med dine vægte. Jo oftere du vil bruge håndvægte, desto bedre kvalitet bør de være i. Fordelen ved selv et billigt håndvægte sæt er, at du kan udføre langt de fleste øvelser, til alle muskelgrupper, så længe at du har nok forskellige håndvægte.

 

Håndvægte sæt i denne artikel

  1. Lifemaxx håndvægte sæt op til 10 kg – Bedste håndvægtesæt
  2. Odin Håndvægtsæt Krom 2-8 kg – Mest for pengene
  3. American Barb Håndvægtsæt 2 – 20 kg – Bedste professionelle håndvægte
  4. Abilica PowerBox håndvægt sæt i kasse – Billigt sæt med håndvægte
  5. Jordan Neopren håndvægtssæt 0,5-10 kg – Kæmpe sæt med neopren vægte

 

Lifemaxx håndvægte sæt op til 10 kg – Bedste håndvægtesæt

Her får du 10 par højkvalitets håndvægte og et stativ til dem, så du slipper for at de ligger og flyder over det hele. Håndvægtene har samlet vægt på 220 kg, fordelt på 10 sæt, startende på 1 kg med øgening på 1 kg, hele vejen op til de 10 kg. Det vil sige 10 sæt på hhv. 2 x 1 kg, 2 x 2 kg, 2 x 3 kg, 2 x 4 kg, 2 x 5 kg, 2 x 6 kg, 2 x 7 kg, 2×8 kg, 2 x 9 kg og 2 x 10 kg. Det er faste håndvægte, som du ikke kan justere. Vægtene er produceret i støbejern og belagt med en kraftig gummibelægning. Det gør håndvægtene solide, robuste samt behagelige at anvende.

Smart stativ medfølger

Med til håndvægtene får et flot og smart stativ, i samme design som vægtene, så det passer perfekt sammen. Hvis du vælger at købe disse håndvægte og stativ, så får du et flot og brugbart stativ med vægte i dit hjemmegym som de fleste vil være misundelige over.

Specifikationer

 • 10 sæt med håndvægte
 • 1 – 10 kg i vægt
 • Stativ til 10 sæt medfølger
 • Højkvalitets-vægte og stativ
 • 220 kg vægte i alt

 

Odin Håndvægtsæt Krom 2-8 kg – Mest for pengene

Her får du et forkromede sæt med håndvægte. Vægten starter op 2 kg og går så 2 kg op ad gangen, indtil 8 kg. Du får altså 4 sæt på hhv 2 x 2 kg, 2×4 kg, 2×6 kg og 2×8 kg. Grebet er rillede for bedre greb. Det betyder at selvom du har svedige håndflder, så vil vægtene ikke glide ud af dit greb.

Krom belægning

Den forkromede belægning borger for solide håndvægte, som er langtidsholdbare. Det er dog ikke skånsomt mod gulvet, så medmindre at du har en special gulvbelægning, kan det ikke anbefales, at du smider vægtene fra dig, men derimod lægger dem forsigtigt ned, når du er færdig med dine øvelser.

Tydelig markering af kilo

I enderne af håndvægtene kan du hurtigt og nemt se hvor mange kilo de vejer. Det gør det nemt, at skifte belastningen under eller mellem øvelserne. Det er trods alt ofte, at man skal skifte til enten lettere eller tungere håndvægte. Det gør det nemmere for difg, at udføre en alsidig træning med håndvægte.

Specifikationer

 • Faste håndvægte med disse størrelser: 2 x 2 kg, 2×4 kg, 2×6 kg og 2×8 kg
 • Forkromede belægning

 

American Barb Håndvægtsæt 2 – 20 kg – Bedste professionelle håndvægte

Vil du have det bedste af det bedste, til dit hjemmegym, så er det nu du skal læse med. Her får du et sæt professionelle håndvægte, der spænder fra 2 kg til 20 kg. Det giver dig mulighed for en masse forskellige øvelser, når du har så meget vægt at gøre godt med.

American Barbell håndvægte giver effektiv træning

Med disse patenterede håndvægte får du alle muligheder for, at udføre de rigtige øvelser med ekstra udbytte i hjemmet.Sættet med håndvægte er  belagt med ekstra kraftigt urethan gummi. Under belægningen finder vi støbejern. Støbejern er det absolut mest holdbare materiale, som der bliver anvendt til håndvægte. Det garantere for en lang levetid, uanset hvad du udsætter vægtene for.

Det bedste greb

Grebet, som disse håndvægte leveres med, har en diameter på 32 mm, og den riflede overflade gør det nemt, at holde fast, selv når hænderne er svedige. En American Barbell håndvægt som denne er perfekt til f.eks, at træne både styrke i arme, ryg og skuldre. Vil du træne biceps curls og andre af de bedste øvelser, så dette den rette håndvægt til dig. Du får nemlig flere af de helt tunge håndvægte på både 16, 18 og 20 kg med i sættet. Det gør det nemt at træne hjemme, både styrketræning og funktionel træning. Hvis du ikke kigger på prisen, når du skal købe håndvægte til at træne derhjemme, så er disse håndvægte, de helt rigtige til dig.

Specifikationer

 • Flere vægtklasser: 2 x 2 kg, 4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg, 14 kg, 16 kg, 18 kg & 20 kg
 • 10 sæt i alt
 • Total vægt på 440 kg
 • Materiale: Støbejern belagt med urethan gummi

 

Abilica PowerBox håndvægt sæt i kasse – Billigt sæt med håndvægte

Her får du justerbare håndvægte til en meget billig pris. Det tager måske lidt længere tid, når du skal skifte til f.eks tunge vægte eller tungere vægte, men til gengæld sparer du en masse penge og meget plads. Hele sættet kan nemlig være, i den medfølgende kasse. Det gør det nemt, at pakke det væk og f.eks stille det ind i et skab. Det er dog ikke den moderne justerbar håndvægt der er i kassen. Det er de traditionelle justerbare håndvægte, hvor du skifter belastning, ved manuelt at skifte vægtskiver på vægtstænger.

Justerbare vægte med mange muligheder

Du får to vægtstænger, der kan bruges til f.eks, at træne dine muskler i armene eller benene. Det smarte ved vægtene er, at du kan sætte de to stænger sammen, til én lang vægtstang. Det giver dig flere muligheder, for forskellige øvelser til din styrketræning. De mange vægtskiver gør, at du har utallige kombinationer, og dermed er der helt sikkert også den rette belatning til dine øvelser. Medmindre at du er erfaren inden for styrketræning, fordi så har du formentlig brug for nogle lidt tungere vægte. Hvis du samler det hele på 1 vægtstang, kan du komme op på 15 kg, men er det nok, når det kun er på den ene håndvægt. Hvis du skal bruge to håndvægte på samme tid, så har du kun 7,5 kg på hver håndvægt. Mange danskere som laver styrketræning, foretrækker tungere vægte, og det gælder både nybegyndere og de mere erfarne brugere af håndvægten.

For dig der søger eksklusive tilbud, så kan dette dog meget vel være det rette træningsudstyr til din hjemmegym.

Specifikationer

 • 2 vægtstænger a 35 cm der vejer 2,5 kg
 • Kan samles til én stang på 70 cm
 • 8 x 1,25 kg vægtskiver
 • 4 x 0,5 kg vægtskiver

 

Jordan Neopren håndvægtssæt 0,5-10 kg – Kæmpe sæt med neopren vægte

Mange mennesker foretrækker et stort udvalg af både håndvægte og andet træningsudstyr. Med dette sæt får du et kæmpe udvalg, af Neopren fast vægt håndvægte. Ikke nok med at du får et stort udvalg, så får du også et stativ med til dem. Med så mange vægte vil det også være et rod uden lige, hvis du ikke havde en eller anden form for opbevaring til dem. Der er nemlig hele 42 par, startende helt nede på 0,5 kg, hvorefter det stiger til 1 kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg og 5 kg. Fordelen ved at de er produceret i neopren er, at du ikke behøver at være forsigtig med at lægge en håndvægt på gulvet. Faktisk indbyder det til at man bare smider dem. Neopren er nemlig forholdsvist skånsomt mod dit gulv.

Konditionstræning og funktionel træning

Om dette er det rette træningsudstyr til dig, kan du kun selv svare på, men dyrker du normal styrketræning, så er det ikke disse håndvægte du skal vælge. En håndvægt på f.eks 0,5 kg kan kun bruges til konditions- og funktionel træning. Og da der ikke er nogle fast vægte med på over 5 kg, skal du virkelig tænke dig om, hvis du træner din muskler for at gøre dem større. Stativet der følger med er bygget i stål, og du kan selv vælge om det skal være sort, grå eller andre af farvemulighederne der er.

Specifikationer

 • Vægte: 0,5 kg x 8, 1 kg x 8, 2 kg x 10, 3 kg x 6, 4 kg x 6, 5 kg x 4
 • Samlet vægt: 94 kg
 • Materiale: Neopren
 • Størrelse på stativet: Højde 108, længde 102, bredde 62 cm

 

Øvelser med håndvægte

Der findes utallige forskellige øvelser du kan lave med håndvægte. Det hele handler om hvad dit mål er for din træning. Træner du for at få større overarme, så er øvelser rettet mod biceps og triceps at foretrække. Vil du træne hele kroppen, så skal du lave mange forskellige øvelser.

Du kan se flere øvelser med håndvægte her.

 

Hvilke håndvægte skal jeg vælge?

Hvilke håndvægte du skal vælge handler om dit behov? Skal du lave tung styrketræning eller er du nybegynder og ved ikke om din interesse for det daler igen? Du skal overveje hvad dit mål er med træningen og beslutte dig for, at du ikke giver op, før du har nået det mål. Vi mener at den bedste håndvægt til hjemmetræning er fra Lifemaxx, hvor du kan køber håndvægte op til 10 kg.

 

Hvad koster håndvægte?

Hvis du vil købe et godt sæt, med mange valgmuligheder, så skal du hvert fald ofre over 5.000 kr. på det. Du kan også vælge den budgetvenlige løsning og bruge 2.000 kr. på et billigere og mindre sæt.

 

Læs vores andre blogindlæg her.

5/5 - (1 vote)