Få mere overskud til træning med god nattesøvn

Billigstprotein.dk sengetid.dk 30 04 2020 - Få mere overskud til træning med god nattesøvn

Få mere overskud til træning med god nattesøvn

Dette er en annonce

Søvnen spiller en vigtig rolle i vores liv. Den giver os energi og fylder os op med overskud til at kunne klare dagen. Hvis vi sover godt, får vi mere ud af vores søvn – også i forbindelse med træning. Hvis du gerne vil præstere bedre med din træning eller lade dine muskler restituere bedre under søvnen, er det dermed en god idé at skabe de bedste forudsætninger for den gode søvn.

Hos Sengetid kan du finde alt inden for senge og sengeudstyr, så du kan opsætte de bedste rammer for at kunne sove godt.

 

Vælg en seng, der passer til dig

Vi er alle forskellige, og derfor afhænger det af den enkeltes behov, hvilken type seng der vil være den optimale. Dit valg af seng og madras kan for eksempel afhænge af din vægt, din højde, og ikke mindst din personlige præference.

Med en seng, der passer til netop dig, vil din krop få den rette støtte under søvnen, så du vil vågne op veludhvilet og med en god følelse i kroppen.

 

Hvilken type seng skal jeg vælge?

Selvom valget af seng kommer fuldstændigt an på dit individuelle behov, er der visse sengetyper, som fungerer til de fleste, og som derfor er ekstremt populære.

En af dem er en kontinentalseng, som består af flere lag af madrasser, hvilket gør den til en komfortabel løsning, der giver et højt niveau af støtte til kroppen.

Denne vil ofte være at foretrække frem for en boksmadras, der nemlig ikke giver en lige så høj grad af komfort.

En anden seng, som mange holder af, er elevationssengen, der er en fleksibel løsning, fordi du selv kan justere den.

 

Med den rette seng vil du kunne opnå et bedre helbred og få mere overskud til din træning. Derfor er der ingen grund til at gå på kompromis med din seng.

Rate this post