Proteinella – Et sundt smørepålæg

Proteinella – Et sundt smørepålæg

Proteinella – Et sundt smørepålæg.

Vi kender det alle sammen… den velkendte sukkertrang, hvor vi nærmest vil gøre alt for blot et stykke chokolade, og vi bagefter har dårlig samvittighed over at have spist en fødevare, som vi fortryder, vi havde spist. Men sådan behøver det ikke at være mere, for et nyt produkt tillader dig at stille din chokoladetrang uden at rive din diæt i stykker. Proteinella fra Bodylab er en forholdsvis ny spiller på markedet, der sætter standarden for smørepålæg. Proteinella er et ægte smørepålæg med chokoladesmag fremstillet af hollandsk kakaopulver, friske ristede hasselnødder og er ikke tilsat sukker. I stedet er der tilsat mere end 20 % protein fra valleprotein-isolat. Proteinella adskiller sig fra andre smørechokolader ved at være fri for palmeolie, sukkerfri og, som navnet antyder, proteinrig. De kraftige ernæringsforbedringer er med til at gøre Proteinella til et helt unikt produkt og et sundere alternativ til det klassiske chokoladesmørepålæg.

Hvordan smager Proteinella

Jeg havde ikke høje forventninger til produktet, men Proteinella smager supper lækkert. Smagen i Protinella er lidt mildere og mindre intens end Ferrero Nutella, men til gengæld mere nøddeagtig og overvejende mere naturlig i smagen og ikke så sød som Ferrero Nutella. Proteinella har en god konsistens, og er nem at smøre på brødet, men desværre ikke lugter lige så godt som andre smørechokolader.

Næringsindhold for Proteinella vs. Ferrero Nutella

Proteinella er en sund Nutella, som har et højt indhold af protein og et lavt indhold af sukker. Proteinella indeholder hele 21,4 g protein og kun 2,1 g sukker pr. 100 g. Den populære Ferrero Nutella indeholder til sammenligning 6 g protein og 56,7 g sukker pr. 100 g.

Proteinella bruges typisk som et proteinrigt smørepålæg, men du kan også bruge Proteinella i alle opskrifter, hvor der bliver brugt almindeligt Nutella med sukker. Du får dermed et sundere bagværk, hvis du anvender Proteinella i dine opskrifter. Du kan evt. bruge det sammen med proteinpulver, og derved får du et rigtig højt indhold af protein i dine opskrifter. Hvis vil i gang med proteinbagning, er det blot at få produkterne hjem, så du kan komme i gang med at bage. Jeg bruger Protinella som smørepålæg eller som f.eks. glasur på mine muffins. Når muffins tages ud af oven kommer jeg 1 tsk. på hver muffins og smører det ud. Hvis du kan lide Bodylabs Protinella vil jeg anbefale dig at prøve Stracciatella, der er perfekt som topping på skyr, frugt, grød,  proteinpandekager og is. Prisen er dog en anelse høj for 250 g, selv på trods af god kvalitet – prisen for et glas Protinella er ca. 50 kr.

Proteinella


Proteinella


https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=23610&bannerid=11522&htmlurl=https://www.bodylab.dk/shop/bodylab-proteinella-250-1309p.html

Skrevet af: Dianna Jensen
Hjemmeside: dianna.dk